Zelfvoorzienend verblijf
Scherpe tarieven
Prachtige omgeving
Mooi ingericht

Vier maanden in dit prachtige huisje

Vier maanden. Vier maanden in dit prachtige huisje. Ons tussenhuisje. Maar het was hier heerlijk wonen, met een prachtig uitzicht over de weilanden van Schipluiden. Elke avond een prachtig zonsondergang. Onze meiden genoten van het springen op de trampoline, en ook van het samen wandelen met  jullie Kira.

Het huisje is met vier personen gezellig knus en van alle gemakken voorzien.

Lieve Irma, we hebben genoten van jullie plek in de polder.

jan – mei 2017

Again we passed wonderful days here.

Liebe Irma!

Again we passed wonderful days here. So Hospitable and a warm welcome from Irma. Thanks for the exciting experience. See you next time!

Carmen  Bock and family

April 2017

Wat hebben we genoten!

Wij zijn met ons vieren hier geweest, Wat hebben we genoten! Het is een heerlijke plek om dingen te ondernemen, te genieten van het uitzicht. De kinderen hebben dikke pret gehad op de trampoline, het speelhuisje met dieren en op het gras. We zijn naar Naturalis geweest, Kijkduin ( op aanraden van Irma, heerlijk) we zijn op het water geweest met de water fiets. We hebben gebak gegeten in de theetuin, op het terras gezeten in de zon. Madurodam gezien en dat alles in 2 dagen. We komen zeker terug!

Bedankt voor alle goede zorgen!  Naast  uw gastvrijheid hebben we genoten van heerlijke bedden!

Den Haag 15-5-15

Zoals ieder jaar de gastvrouw ten top..

Zoals ieder jaar de gastvrouw ten top.. Wij hebben weer zoals voorgaande jaren genoten van Schipluiden in de Feestweek. Wat een gastvrijheid en gezelligheid hebben jou dorpsgenoten laten zien. Wij hebben deze week als heel bijzonder ervaren en daar is  dit  huisje mede verantwoordelijk voor. Dank voor alles! Volgende jaar weer! Ton en Patries.

11-8-2017

Voor mijn werk 3 jaar de Vogelvlucht vertoefd van ma-don

Ik heb voor mijn werk 3 jaar lang bij Irma in de Vogelvlucht vertoefd van ma-don. Zij kookte af en toe en daar genot ik naast een goed glas wijn heerlijk van. Bedankt!  M.J.

3-2016

Irma de gastvrouw zal u verwennen met haar vriendelijkheid.

Irma de gastvrouw zal u verwennen met haar vriendelijkheid. Het is heerlijk toeven in dit huisje met een mooie rustige omgeving. Als u wenst de grote stad dichtbij. Irma heeft ons bijzonder verwend en daarom komen we terug!  H en G.

Sept 2016